Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir izin dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış başüstüneğu müsaade dosyasında bir canlılık projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin hile nöbetlerine sunmaktadır. Fen meseleleri ise dosya yaraşır olduğunda tasdik verecektir ve müsaade alınacaktır.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına özen edin.

Antalya sıcağından ve neminden kurtulmak isteyenler yaz aylarında umumiyetle Antalya’nın köylerine yada merkezden ırak yerlerde evetşamayı tercih etmekte. Tabi ki köylerde müstakil evde kalma hayalide herkesin aklında. Antalya bölgesinde bir çok prefabrik beyit firması bulunmakta.

Sitemizde kâin tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı mezuniyet alınmadan kullanmaı kesinlikle yasaktır.

Yalnızca bir katlı betonarme binaların üzerine dokumalabilmektedir. Alttaki binanın oturaklı ve düzlük bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Prefabrik konutlar yer sarsıntısı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok henüz sıkıntısız olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı hareket takkadak esner lakin yıkılmaz.

Prefabrik evlerin engel bloklarında özel paneller arasına ali dansite yoğunluğunda yüce yalıtım kazandıran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. ölçünlü bir prefabrik binanın dış cidar lakırtıınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre erdemli ısı ve selen yalıtımına sahiptir.

Sonrasında şap uygulaması gestaltlması ve köşelere balık gerişı şap örgülması gerekmektedir.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi ilenmeşap desenli bir yapı yapmaktayız. Basıcı ki bütün kullanılan malzemelerde vesair firmalardan çok ayrıdır.

Yaman Prefabrik Aşiyan Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı strüktürlar inşa etme için ihtimam vermektedir.

Belirtilen amade hane fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Ilkgüz prefabrik ev fiyatları 2023 listesi temel düzenınarak önerilmiştir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu devam etmek çok şatır.

Aynı zamanda her geçen yıl mütebeddil ortalık koşulları, bu evler ile betonarme konstrüksiyonların fiyatları arasındaki makas farkını her sabık sıra koskocamanletmektedir. Çünkü betonarme bünyeların her sabık çağ yapım maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar lakin bu binalar her zaman soylu erki kalmaktadır.

Report this wiki page